Severine

PASSIE
Met héél veel passie heb ik sinds 1993 ruime ervaring opgedaan als haarstyliste en visagiste, in binnen- en buitenland. Ook heb ik bij diverse topsalons gewerkt en de haarstyling & visagie voor diverse musicals, foto-shoots, fashion-shows en TV gedaan. Sinds 1 december 2012 heb ik mijn eigen salon. En ben ik sinds 2013 al heel blij met mijn trouwe, enthousiaste en leuke teamlid Lieke!

PERSOONLIJK
Ik kan snel zien hoe het haar geknipt kan worden, kijkend naar de natuurlijke valling, zodat het aansluit bij de uitstraling en persoonlijkheid van hem of haar. Het blijft mij enorm uitdagen deze eigen ‘ik’ bij klanten te benadrukken in zijn of haar mooiste vorm. Want, wat bij je past, maakt je mooi. Ik neem de tijd voor je. Persoonlijke aandacht en communicatie vind ik hierbij heel belangrijk. Gewoon knippen doen immers al zoveel kappers…

PROFESSIONEEL
Trots ben ik op mijn eigen salon Severine’s Vision, maar zeker ook op mijn team. Om trots te kunnen blijven is het belangrijk om aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen. Hiervoor volgen we actuele trends en regelmatig trainingen bij REDKEN, happy Hair, Nijerrode en Bussiness Communication.
menu-circlecross-circle