Bruidsarrangementen

Severine’s Vision heeft al jaren ervaring als bruidsstylist en is gespecialiseerd in het verzorgen van het uiterlijk van de bruid en bruidegom, de bruidsmeisjes, maar ook moeders, zussen en/of vriendinnen. Severine neemt net zoveel professionals mee als nodig om iedereen op jullie dag te laten stralen!

Bruidsstyling maakt het totale plaatje compleet. In de voorbereiding zijn we jouw adviseur voor je uiterlijk op de grote dag. En dit gaat zelfs verder dan haar en make-up. Zo kunnen wij je als geen ander adviseren over sieraden, bloemen, kleuren, ofwel de ‘afstyling’. Het is zelfs mogelijk om (haar)sieraden te laten ontwerpen/maken door ons… Kortom Severine’s Vision denkt écht met je mee.

Ook op de trouwdag zelf ontzorgen wij je van top tot teen. We creëren een ontspannen sfeer vanaf de vroege start van de dag en blijven tot je helemaal aangekleed en gekapt bent, tot het totale plaatje er staat!

Niets is echter zo persoonlijk als jouw eigen trouwdag, dus neem vooral contact met ons op voor meer informatie over bruidsstyling.
menu-circlecross-circle